Ga naar hoofdinhoud

HOFMAN TRADING & SERVICE

INKOOP EN VERKOOP

Bij de inkoop en verkoop van machines zal Hofman Trading & Service er alles aan doen om u een zo goed mogelijke indicatie te geven over de staat van de gebruikte machine. Maak een afspraak middels onze contactpagina.

MACHINE KOPEN

Wilt u een machine bekijken dan kunt u een afspraak maken om de machine te bezichtigen bij ons op locatie. Is de machine naar wens en wilt u overgaan tot koop, dan vragen wij een aanbetaling. De restbetaling moet binnen zeven werkdagen voldaan zijn.

Wilt u een machine kopen maar bent u niet in de gelegenheid om de volgende werkdag de machine te bezichtigen? Dan geven wij u de mogelijkheid om de machine te reserveren. Hiervoor vragen we een aanbetaling van minimaal 10% van het aankoopbedrag als borg. We zullen de machine dan voor vijf dagen voor u reserveren.

MACHINE VERKOPEN

U wilt een machine verkopen? Dat kan op verschillende manieren. Laat uw gegevens achter via onze contactpagina en wij nemen contact met u op of stuur een mail naar sales@hofmantrading.com met een duidelijke omschrijving en foto’s van uw machine. Op basis van uw informatie kunnen wij u telefonisch of per mail een aanbod doen. Indien gewenst kan één van onze inkopers bij u op locatie komen voor een bezichtigingsbezoek. Uiteraard kunt u ook bellen voor een persoonlijk inkoopgesprek, één van onze inkopers helpt u dan graag verder.

TRANSPORTSERVICE

Zowel bij inkoop en verkoop van bouw/grondverzetmachines verlangt u naar betrouwbaar en snel transport. Door speciaal transport in eigen beheer en ons netwerk kunnen wij zorgen voor een snelle en betrouwbare afhandeling. Voor een meerprijs wordt uw machine door ons op de gewenste locatie / haven binnen Europa afgeleverd.

MACHINE KOPEN BINNEN DE EU

Wanneer er BTW op de machine rust dan kunt u, door middel van het overleggen van uw bedrijfsgegevens en een geldig BTW nummer, de BTW van de machine verleggen ofwel “netto” aanbieden. Dit gaat door middel van een Intracommunautaire levering, artikel 138, lid 1, Richtlijn 2006/112. Het BTW nummer moet geldig zijn en corresponderen met uw bedrijfs- en persoonsgegevens. Wij controleren altijd uw BTW nummer via VIES.

MACHINE KOPEN BUITEN DE EU

Wanneer u een koper bent uit een land buiten de EU dan valt u onder de categorie “export” en mogen wij het product BTW vrij aanbieden. Wij vragen alsnog borg, zijnde 21% gelijk aan het BTW bedrag. Zodra wij de uitvoerverklaring hebben ontvangen dat de machine de EU heeft verlaten zullen wij u het bedrag retourneren.

Wist u dat wij de benodigde export- en transportdocumenten voor u kunnen regelen? Zelfs het transport tot aan de haven kunnen we voor u regelen.

wij bieden u een goede service & een eerlijke prijs

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Back To Top